2017

Sport Hradec Cup 2017

Sport Hradec Cup 2017 vybral rekordních 720 tisíc na hendikepované děti

Rekordních 719 670 korun se letos vybralo na devátém ročníku Sport Hradec Cupu, turnaji v malé kopané, při kterém se dražily dresy českých i světových sportovců. Celkově bylo v dražbě přes 100 sportovních artefaktů od těch největších českých a světových sportovních hvězd (Hudler, Voráček, Messi, Rosický, Satoranský, Martin Fourcade a mnoho dalších). Letos se navíc dražily i artefakty kulturní (věci od skupiny Kabát, Tomáše Kluse, ze Star Dance). Celou sumu pořadatelé rozdělili mezi šest rodin a celkově osm hendikepovaných dětí. Každá rodina tak dostala přes 119.000 Kč. Nejdražší vydraženou položkou se stal podepsaný dres fotbalisty Messiho.

Turnaj začal tradičně hymnou v podání operní pěvkyně paní Emy Hubáčkové. Tentokrát byla přidána i hymna slovenská, což hlavně chlapci z Frigo teamu kvitovali s povděkem. Novinkou letošního ročníku byl přistavený mobilní bankomat ČSOB. Před turnajem každý tým odevzdal a pověsil svůj dres s číslem 13 pro uctění památky skvělého člověka, kamaráda a účastníka turnaje Ládi a jeho malého syna, kteří tragicky zemřeli a nemohli s námi být. Samotný turnaj probíhal na skvěle připravené přírodní trávě. K vidění bylo spoustu skvělých fotbalových okamžiků. Zároveň s turnajem probíhal již tradičně i Judo Open Air turnaj pro malé judisty. Počasí vyšlo, nálada byla skvělá, občerstvení i pivo výborné a hlavně vybraná částka neskutečná. Takže ročník 2017 byl celkově naprosto super :-).

Všem přítomným hráčům, divákům a dalším děkujeme, že přišli a podpořili turnaj. Další poděkování patří všem co přes celý rok pořádali doplňující akce, kde se vybírali peníze pro turnaj. Samozřejmě děkujeme i všem co sháněli sportovní artefakty, anebo si je koupili. Díky i všem co pomáhali na místě s organizací, občerstvením, úklidem atd… Děkujeme, děkujeme, děkujeme.

Fotogalerie:
https://www.zonerama.com/doudera/Album/3267119